Kako do nas?

Z avtobusom ali avtom iz mesta
Od končne postaje mestnega avtobusa št. 3 (smer Litostroj) je do nas nekaj minut hoje. Pot nadaljujete čez železniško progo in takoj za železniškim prehodom zavijete levo v industrijsko cono Stegne. Po približno 100 m boste zagledali stavbo Viba filma. Pri naslednji stavbi, ki je last podjetja Metronik, zavijete desno in zagledali boste sedež našega podjetja.

Z avtom z obvoznice iz zahodne smeri (Primorska)
Zapustite obvoznico na izvozu Šiška Savlje in takoj zavijete desno na Litostrojsko cesto. Peljete naravnost in nekaj metrov pred železniško progo zavijete desno v industrijsko cono Stegne. Po približno 100 metrih boste zagledali stavbo Viba filma. Pri naslednji stavbi, ki je last podjetja Metronik, zavijete desno in zagledali boste sedež našega podjetja.

Z avtom z obvoznice iz vzhodne smeri (Štajerska)
Zapustite obvoznico pri izvozu Savlje. Pri prvem semaforju zavijete levo na most nad obvoznico in takoj na semaforju za mostom zavijete desno proti Litostrojski cesti. Po Litostrojski cesti peljete naravnost in nekaj metrov pred železniško progo zavijete desno v industrijsko cono Stegne. Po približno 100 metrih boste zagledali stavbo Viba filma. Pri naslednji stavbi, ki je last podjetja Metronik, zavijete desno in zagledali boste sedež našega podjetja.

© 2022 Založba Rokus Klett, d. o. o. Vse pravice pridržane.
Skip to content