Modra akademija

Modra akademijaModra akademija, zakladnica znanja, izkušenj in praktičnih idej, katere poslanstvo je skrb za nenehno strokovno rast pedagoških in drugih strokovnih delavcev na področju izobraževanja, vas vabi na izobraževalna srečanja za pedagoške delavce.

Za vas smo v obdobju od julija 2019 do avgusta 2020 skupaj s priznanimi predavatelji pripravili nabor šestih aktualnih izobraževalnih tem, med katerimi lahko izbirate.

Modra akademija - predavatelji

Prijavite se lahko na že razpisane termine v Ljubljani in Mariboru ali pa se odločite za izobraževanje na vaši šoli, v času, ki vam najbolj ustreza. Izobraževalna srečanja v obsegu štirih pedagoških ur bodo potekala v popoldanskem času (za razpisane termine) oziroma po dogovoru (v primeru izvedbe na šoli).

Modra akademija - KatalogPrelistajte katalog izobraževanj in predavateljev Modre akademije!

Prijavite se že danes prek spletne prijavnice.

Število prostih mest na posamezni lokaciji je omejeno. Prijavite se lahko prek šole ali kot fizična oseba.

Predstavljene teme – s področij razvoja osebnostnih kompetenc, dobrih odnosov, ki so pomembni za uspešno in zdravo življenje, socialnih veščin pri otrocih in mladostnikih, veščin (brezkonfliktne) komunikacije, doseganja motivacije, notranjega zadovoljstva in strasti do poučevanja ter dela z nadarjenimi učenci – udeležencem ponujajo učinkovite rešitve, ki jih bodo lahko takoj uporabili v praksi.

Stopite v stik z nami!
Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na telefonski številki 01 51 34 686 (ga. Helena Kunavar) ali na e-naslovu helena.kunavar@modra-akademija.si.

© 2022 Založba Rokus Klett, d. o. o. Vse pravice pridržane.
Skip to content