Bliža se 3. Maraton Modre akademije. Gostili bomo izvrstne predavatelje z vrhunskim naborom tem. Miha Andrić nam bo razkril načine, kako lahko orodje ChatGPT uporabimo pri pedagoškem delu, Špela Jakša nam bo podala nasvete o zdravem načinu življenja, ki jih bodo pospremile praktične vaje, strokovnjaka Vanja Jus in Peter Cokan pa bosta odgovarjala na vprašanje kako spodbuditi in se naučiti hitrega branja ter učenja.

Srečanje bo v Ljubljani v soboto, 6. aprila 2024. V kolikor si želite novih znanj za osebnostni in strokovni razvoj ter točk za napredovanje vas vabimo, da se nam pridružite!

>> PRIJAVA

>> PROGRAM IN GOVORCI

 

KDAJ IN KJE
Sobota, 6. april 2024, od 8.15 do 15.00
Velika dvorana, FDV, Kardeljeva ploščad 5, 1000 Ljubljana

 

CENA IN UGODNOSTI
Cena udeležbe na dogodku znaša 68 EUR.

Cena vključuje vstopnico za dogodek, potrdilo o udeležbi (8 pedagoških ur) in praktično darilo. Poskrbeli bomo tudi za kavo, čaj in prigrizke. Udeleženci bodo prejeli tudi knjižno darilo VEJICA JE, VEJICE NI.

Če se iz posameznega kolektiva prijavijo štirje udeleženci, dobite še dodatno brezplačno mesto za eno osebo! Za skupinske prijave in uveljavljanje ugodnosti 4 + 1 nam pišite na info@modra-akademija.si.

 

© 2022 Založba Rokus Klett, d. o. o. Vse pravice pridržane.
Skip to content